نوشته شده توسط جواد خدادادی
ارسال در تاریخ 1394/08/22 23:18
همانطور که در مطلب قبلی گفته شد باید یکسری تنظیمات و عملیات ها بر روی سایت اعمال شوند و یکسری دیگر از فعالیت ها در سایت های دیگر و سرویس های گوگل . برای آشنایی با این سرویس ها ادامه مطلب را بخوانید.
برای شروع بهینه سازی ابتدا باید بدانید در کجای سایتتان چه مشکلاتی را دارید. خیلی از مشکلات برای مدیران سایت حتی خیلی حرفه ای قابل رویت نیست. برای همین شما باید از سرویس ها و خدماتی که این مشکلات را به شما گزارش دهند استفاده کنید.
یکی از این سرویس ها، گوگل وبمستر است. این سرویس یکی از سرویس های محبوب مدیران سایت هاست که رایگان بوده وشما می توانید به آسانی در آن عضو شوید.
برای عضویت در گوگل وبمستر تولز، یا همان کنسول جستجوی گوگل (گوگل در سال 2015 سرویس وبمستر را به این نام تغییر داد) فقط کافی است که یک اکانت در گوگل داشته باشید. این اکانت همان ایمیلی است که در سرویس gmail.com باز کرده اید.
برای آموزش روش عضویت در گوگل وبمستر کلیک کنید.
بعد از اینکه عضویت شما به پایان رسید و سایت خود را در وبمستر ثبت کردید حداقل باید یک هفته منتظر بمانید تا گوگل سایت شما را بررسی کند.
حال باید سایت خود را در سرویس دیگری ثبت کنید . این سرویس سرویس گوگل آنالیز یا همان google analytics است.
این سرویس ورودی های سایت شما را رصد می کند و توسط آن برخورد تمامی کاربران سایت خود را می توانید مشاهده کنید . این سرویس تعداد کاربران آنلاین ، بازدید روزانه و خیلی آمار کاملتری را در اختیار شما قرار می دهد.
گوگل آنالیتیک کاملا رایگان است فقط به دلیل تحریم هایی که بر روی ایران اعمال شده است ، گوگل این سرویس را برای کاربران ایرانی از دسترس خارج کرده است، برای استفاده از این سرویس شما باید از یک فیلترشکن استفاده کنید.
برای ثبت نام در این سرویس همانند سرویس وبمستر باید دارای اکانت گوگل باشید که در صورتی که برای سرویس وبمستر اکانت ایجاد کرده اید می توانید از همان اکانت استفاده نمایید.
برای آموزش روش عضویت در گوگل آنالیز (google analytics) کلیک کنید.
بعد از عضویت در این سرویس، همانند سرویس وبمستر باید مدتی را صبر کنید تا گوگل سایت شما را بررسی کند.
چرا این سرویس ها در ابتدا به شما معرفی شد؟
گوگل آنالیتیک و گوگل وبمستر تولز به این دلیل معرفی شدند تا زمانی که ما مشکلات قابل رویت سایت را بررسی میکنیم .زمانی هدر نرفته باشد و تا آن زمان این سرویس ها آمار کاملتری از وبسایت را در اختیار شما قرار دهند
در مباحث بعدی در مورد روش استفاده از این سرویس ها حتما بحث خواهیم کرد.
تاریخ: 1396/07/06 ساعت 10:46
برای رفتن به صفحه اول حدودا چقدر زمان لازمه؟
تاریخ: 1397/08/15 ساعت 14:46
نمیشه زمان دقیقی مشخص کرد به پارامتر های زیادی بستگی داره
بر فرض مثال شما بخواهید با یک عبارت تک کلمه ای مثل لپ تاپ تو صفحه اول دیده بشید که قطعا خیلی سخته ممکنه یک یا ۲ سال شاید هم بیشتر . اما با عبارت هایی تخصصی تر قطعا راحت تر در صفحه اول نمایش داده می شوید
مثلا عبارت: لپ تاپ لنوو ideapad
شما باید ابتدا کلماتی می خواهید با آنها در صفحه اول نمایش داده بشید رو استخراج کرده سپس روی آنها در سایت خود مانور دهید.